Monday, October 26, 2009

Varför är det så jobbigt att vara hemma?

Magic in a little paket.
'

Idag har jag bakat bröd och gjort pizza, men innan det var jag tvungen att cykla till konsum o köpa jäst eftersom jag inte hade så det skulle räcka till allt, på Konsum hämtade jag också ut paketet från Skolverket som skulle ha innehållit en fet bok men som innehöll en liten fisig folder som jag inte behöver. Fast innan jag stack till konsum laddade jag en tvättmaskin med lakan o sånt. 60*, torktumlas..

Så satte jag bröd- och pizzadeg o kollade in ungarna när de gjorde cernitlera grejor och spelade hårdrock. Medans degarna jäste knallade jag ut och planterade om i balkonglådorna och tog rätt på de där rosa pelargonerna som stog i dem innan. Fint med nån ljung och nån slags grön växtgrej som ska tåla lite frost o så.

Så gick jag in igen och tvättade bort jord från tassarna och spelade Social Distortion och kastade ut barnen så de skulle få frisk luft medan jag bakade fyra plåtstora pizzor. Ost, champinjoner (färska), skinka, nån korv jag hittade i kylen, fetaost, mozzarella och räkor i olika konstellationer.

När pizzorna var klara ringde jag efter ungarna, Ebba har ju mobil.. Väldigt praktiskt! så käkade vi och Lotta kom hem. Sedan bakade jag bröden och tog hand om tvätten som jag nästan glömde och nu är jag trött..

Ska bli skönt att jobba i morgon.


På torsdag kommer bruschan på besök med sin lilla familj! Hurra!

1 comment:

Anonymous said...

Ja, troligen sa det ar