Saturday, August 29, 2009

Bara gnäll o socker...Vaknade med en hvdvrk gigantea, från hjässan och ner i ena axeln. Max har hostat halva natten och känner sig förkyld och skruttig, vilket leder till att han småretas med lillesyrran när helst han kommer åt, vilket är typ hela tiden. Oda sympatilider med oss karlar och tomtar runt i morgonrock o ser lidande ut, kanske för att Max retas men mest för att jag har huvudvärk.
Nu efter frukost, kaffe, macka och ibuprofenbaserat läkemedel, så börjar det lätta. Jag kan alltså prata utan att det smäller i skallen och det går att se klart igen. Eftersom det e lite ruggigt väder har vi bestämt att vi ska elda lite i kakelugnen o grilla godis!
Kära hustrun är på skolresa i Ståkkålm och går på Formex mässan och de ska ut o äta i kväll och mysa runt på söder i natt, medan jag ska stå ut med tristessen som alltid smyger in när hon inte är med mig... Av någon outgrundlig anledning blir jag helt oföretagsam på kvällen när barnen sover om inte Lotta är hemma... Fast det kanske jag är ändå, men det är roligare att vara vegetativ med nån annan än ensam...
Men nu ska jag ta två av mina tre ungar o gå o köpa marshmallows...


Ibuprofen

No comments: