Saturday, May 31, 2008

Växter o sånt.


Jag älskar vår trädgård! Det är inte den bäst planerade trädgården i världen, inte heller den mest välskötta. Maskrosor är fina i gräsmattan! Det enda jag är petig med är örtlandet. Kirskål är skit! Mördarsniglar är jobbiga.

Friday, May 30, 2008

Rabarber ...


... inte bara gott i paj utan snyggt som hatt också.

Thursday, May 29, 2008

Oda sportar.


Oda hängde med pappa på jobbet igår. Det var idrottsdag för särskolan och jag har bara särskoleklasser i slöjd på onsdagar så jag vara funktionär. Då fick jag en bra dag att ta med mig Oda oxå, 3 åringar funkar dåligt att ha i en slöjdsal... Kollegorna tyckte att Oda var en lugn o snäll tjej, tänk att hon lyckades lura alla så grymt!

Monday, May 26, 2008

Malmö igen...

... så kom Nalle till Happydjurens cirkus och inget blev som vanligt igen...

Nästa måndag ska jag till Malmö, fast det e en väldigt kort tripp denna gång. En natt, nästan så det känns lite löjligt.. Jag menar innan så har man varit borta en vecka hit o en vecka dit så är det bara två dagar. Jaja.. Malmö är ju åkej, Umeå var lite långt bort..


Minnesanteckning till mig: RING LISA och RING JAN-E.


Japp..


Nu e det dags att sussa!


Monday, May 19, 2008

Det e synd om mig!


Oda är hostig och snorig. Vi e hemma. Mycket sånt den här våren.

Tuesday, May 13, 2008

Vad står det här då??

Är det någon i världen som vet vad detta betyder? Det är från det där korste jag fyndade på utflykten med familj o föräldrar. Snyggt är det i alla fall.


Monday, May 12, 2008

Ja just det!

Jag for runt som ett litet pucko igår!
Först cyklade jag med Ebba till ett kalas (bowlingkalas igen!! Vad är detta!) så halvvägs hem innan jag vände o bajkade till sportbutiken för att köpa ny växelwire till min hoj. Tllbaka hem o fixa min cykel, jag cyklade på Lottas, och så iväg o hämta Ebba från kalaset igen. Tväts över kungälv o tillbaka...
Så upp på bajken igen o cykla till konsum o köpte purjo, hemåt och Lotta ringde. "vi har ju fan ingen potatis heller! Vi kan inte göra Potatis o purjo soppa! Handla Thaikäk?!?" Skickade vidare Ebba, som hängde med, hem med purjon o lite sparris o bajkade till Thaikiosken. Så hem o käka.
Sedan gick vi upp till Svarte Mosse för att drilla ungarna två varv runt mossen. Ebba o Max ska kuta lilla Göteborgsvarvet nästa helg o vi tänkte att det kan ju vara smart o känna på ungefär hur långt det är... Så JAG fick springa två varv runt pölen med Max eftersom Ebba skulle kuta med sin polare. Så när jag snabbgått/joggat med Max så psykade Ebbas kompis mamma mig till att springa 2,5:an oxå... Pust pes o svett så gick jag på det..

Ja, jag är seg i benen i dag, nej, jag springer inte i vanliga fall bara när det är fint väder o jag har lust..

Nu ska jag placera mig på bloggkartan oxå.. Kungälv !

Måååndag!

Jag gillar inte måndagar.
Bökiga jäkla dagar med möten o skit. Jaja.. Nu var den gjord för denna vecka o resten brukar gå fort.
Ligger efter med det jag skulle skriva till kursen (igen). Suck o stön...
Av nån outgrundlig anledning sökte jag just till Postkodmiljonären. Tja, med tanke på hur skitlätta de första frågorna är så är man ju garanterad lite extra tusenlappar om man lycks penetrera nålsögat till den där jävla stolen. Jag antar att det skiter sig som vanligt men håhå jaja, man kan ju drömma lite svenssondröm om att få spänn bara genom att stå ut med en eyetoeye med Rickard Sjöberg.

Lycka till, jag själv!

Thursday, May 8, 2008

Hård dag.


Oda slocknade i soffan framför teven.

Wednesday, May 7, 2008

annars är det ju skit

jag hostar som fan fortfarande...
bajs.

vaknar på natten av att jag hostar, har träningsvärk i magen för att jag hostar.
fan också.
det har inte släppt sedan jag var i ume.

dessutom vill jag inte använda stora bokstäver just nu

inte punkt heller

llr vklr

Kniiiiiv!

Mina knivar på en pinne.
Japp! Så här ser mina knivar ut.
Om man vill se dom mer ... nakna.. i detalj... så kan man kolla här på min engelska Livejournal blågg.
Knivporr??

Saturday, May 3, 2008

Ragnhildsholmen


Ute på tur med familj o mor o far. Jag hittade ett kors. För tungt att släpa hem även om jag hade lust... Det får än kvar.

Friday, May 2, 2008

Kungälvs blommigaste trappa.


Nej, den är inte vår, eftersom vi inte kan ha blommor så. De skulle bara saboteras av fylltrattar på väg från hotellet. 30+are är konstiga på fyllan.